Gaziantep'te belediye başkanından fırıncılar için talimat: Şimdi açmayan bir daha açamayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği illerden ve büyük hasar alan Gaziantep'te diğer deprem bölgeleri gibi insanların karnını doyuracak en önemli yiyecek olan ekmeğin sıkıntısı yaşanıyor. Konuyla ilgili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, fırıncılara uyarıda bulunarak kapalı olan ve açılmayan fırınların bir daha açılmaması yönünde talimat verdi.

Türkiye'nin yaşadığı felaketle beraber deprem bölgelerinde mücadele sürüyor ve vatandaşlar için yardımlar ulaştırılmaya çalışılıyor. Kahramanmaraş’ta iki büyük depremden en çok etkilenen illerden olan Gaziantep’te ekmek sıkıntısı yaşanıyor. Fırıncıları gezen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kapalı olan dükkanların bir daha açılmaması talimatı verdi.

Uçakla ekmek getirttiğini belirten Tahmazoğlu, fırıncı esnafının dükkanlarını açmasını istedi. Tahmazoğlu, bugün dükkanlarını açmayanların bir daha açtırılmaması talimatı verdi. Öte yandan Başkan Tahmazoğlu sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli hemşehrilerim, odun ateşiyle ekmek yapılan pide fırınlarımız açıldı. Lütfen biraz daha sabırlı ve duyarlı olalım. Bu zor günleri birlikte atlatacak; yaralarımızı beraber saracağız inşallah.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erdem 8 Şubat 2023 13:28

ekmek için büyük şehirlere ve yakın bulunanvilayetlerden temin edilsin

Sonraki Haber Yükleniyor...