Gençler arasındaki kavga kanlı bitti: Biri hapse biri cezaevine girdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gençler arasındaki kavga kanlı bitti: Biri hapse biri cezaevine girdi

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'de iki genç, iddiaya göre abisinin nişanlısının eski erkek arkadaşı yüzünden tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda kurusıkıdan bozma bir silahla göğsünden vurulan Nihat Mingü olay yerinde hayatını kaybetti.

Balıkesir'de iki genç arasında çıkan tartışmada 1 kişi öldü. Kurusıkıdan bozma silah ile göğsünden vurulan Nihat Mingü olay yerinde yaşama gözlerini yumdu.

Erdemit'in Üçgen Park mevkii 34.sokakta karşılanan M.Ç. (17) ile Nihat Mingü (18) arasında, iddiaya göre abisinin nişanlısının eski erkek arkadaşı yüzünden tartışma çıktı. M.Ç. kurusıkıdan bozma tabanca ile ateş ederek Nihat Mingü'yü göğsünden vurdu. Olay yerine hemen 112 sağlık ekipleri ve Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

KURUSIKIDAN BOZMA SİLAH İLE YAKALANDI

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede, sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucu Mingü'nün hayatını kaybettiği anlaşıldı. Katil zanlısı M.Ç. ise kurusıkıdan bozma tabancası ile polis ekipleri tarafından yakalandı.  

Katil zanlısı M.Ç. Nihat Mingü’nün cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Konuyla ilgili Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...