Hatalı sollama bir cana mal oldu: 7 kişi ise yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hatalı sollama bir cana mal oldu: 7 kişi ise yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ'da sollama yapmak isteyen araç öndeki otomobile çarptı. Kazada bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Tekirdağ’da korku dolu dakikalar yaşandı. Sollama yapmak isteyen bir otomobil öndeki araca çarptı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.
Kaza, Malkara-Keşan Karayolu üzeri Kadıköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Berkay D. idaresindeki 22 HH 019 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan A.F. yabancı uyruklu kişinin yönetimindeki BV 99 PUF plakalı aracı sollamak istediği sırada arkadan çarptı. Çarpma sırasında 22 HH 019 plakalı araçta bulunan Malkara’da motosiklet ustası Fevzi Özel (36) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçlarda bulunan Berkay D., A.F., F.A., Z.R., F.G., F.V. ve K.K. yaralandı. Yaralılar kaza yerinde gelen ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili polis ve jandarma ekipleri soruşturma başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...