HDP'li Garo Paylan’a vatandaştan sert tepki: Sen Diyarbakır'ın çöpü olamazsın

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Tüm Türkiye tek yürek Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmaya devam erken deprem bölgesinde provokasyon yapmaya çalışan siyasetçiler vatandaşın sert tepkisiyle karşı karşıya kalıyor. Son olarak HDP'li Garo Paylan Diyarbakır'da bir depremzedenin görüntülerini çekerek bölgeye yardım gelmediğini iddia etti. Bu provokasyona sert tepki gösteren bir vatandaş HDP'li Paylan'a, "Devlet bize bakıyor. Siz kimsiniz buraya geldiniz? Garo Paylan gelmiş burada resim çekiyor. Vatandaşla konuşmuyor. Bir de Diyarbakır milletvekili olacaksın." şeklinde eleştiride bulundu.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerle asrın felaketini yaşadı. Yaşanan deprem sonrası devlet ve millet el ele vererek yaraları sarmak için yoğun çaba sarf etti.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerde bölgeye yardım için gidenlerin olduğu gibi depremzedelerin üzerinden provokasyon yapanlar da var. Diyarbakır'da bir depremzede kendisinin fotoğraflarını çekip bunun üzerinden devletten yardım gelmediğini iddia eden HDP'li Garo Paylan'a tepki gösterdi.

 

Vatandaş Paylan'a, "Devlet bize bakıyor. Siz kimsiniz buraya geldiniz? Garo Paylan gelmiş burada resim çekiyor. Vatandaşla konuşmuyor. Bir de Diyarbakır milletvekili olacaksın." şeklinde eleştiride bulundu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...