Hulusi Akar'dan Netanyahu'ya: Eli kanlı bebek katili, bebeklerin kanı peşinde olacak!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Hulusi Akar'dan Netanyahu'ya: Eli kanlı bebek katili, bebeklerin kanı peşinde olacak!

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, İsrail'in Gazze'ye yönelik kanlı saldırılarına ilişkin konuştu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya "Eli kanlı bebek katili" diye seslenen Akar, "Bu bebeklerin kanı mutlaka peşinde olacak, tarih hesabını soracak" dedi.

İsrail'in Gazze'deki katliamları sürerken, saldırıları 'soykırım' olarak değerlendiren Hulusi Akar, "Bunlar Netanyahu'nun temsil ettiği siyonaziler. Hem Filistin'in hem bölgenin hem de dünyanın başına belalar.Ama bu böyle gitmeyecek, vicdansız olan herkes bir gün her şeyini kaybedecek" ifadelerini kullandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 2023-2024 Akademik Yılı açılış törenine katılan Hulusi Akar, savunma sanayisinde Türkiye'nin attığı adımlara dikkat çekti.

Türkiye'nin İHA ve SİHA'larıyla dost ve kardeş ülkelerin de ihtiyaçlarını karşıladığını aktaran Akar, tüm temel savunma ihtiyaçlarını kendi kendine karşılayan bir ülke olma hedefiyle çalıştıklarını dile getirdi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da değinen Akar, şunları kaydetti:

"Bu bir soykırım, bu bir vahşet, barbarlık... Karşındaki adam kim, neyi var? Bir takım propagandalı laflarla psikolojik hareket yapmak suretiyle insanları bazı şeylere inandırıyorlar. Bunların hiçbir aslı astarı yok. Bir hastaneyi vurmak, hele bunu savunmak demek hukukun bittiğinin ötesinde insanlığın bittiğinin göstergesi. Bunlar gerçekten Netanyahu'nun temsil ettiği siyonaziler. Bunlar gerçekten hem Filistin'in hem bölgenin hem de dünyanın başına bela. Ama hiçbir zaman böyle gitmeyecek bu. Merhametsiz olan herkes, vicdansız olan herkes bir gün her şeyini kaybedecek. Ortam her şeyi anlatıyor. Şahitler küçük, şehitler küçük. O küçücük çocukların vasiyet yazmaları... Yani birazcık insan olan, katil de olsa hain de olsa kötü adam da olsa kanun kaçağı da olsa terörist de olsa insan biraz üzülür, biraz düşünür. Fakat bu Netanyahu bebek katili, eli kanlı, bebek katili. Mutlaka bu bebeklerin kanı bunların peşinde olacak. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Tarih bunun hesabını soracak."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...