İstanbul'da sokak ortasında silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da sokak ortasında silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da gece saatlerinde Güngören'de sıcak dakikalar yaşandı. Husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kavga dönündü ve silahlar konuştu. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Güngören'de iki grup arasında tartışma çıktı ve çatışma yaşanınca kan aktı. Güven Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta, iki grup arasında, henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada, E.Ö, K.Ç, S.Ö. ve O.K. yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı.

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA, ÖTEKİ İSE ARANIYOR

Yaralılardan E.Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, olay nedeniyle çevre sokaklarda güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri, şüphelilerden birini gözaltına alırken, olay yerinden kaçan diğer zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı sokakta olay yeri inceleme ekipleri uzun süre çalışma yaptı. Boş kovan ve delil toplayan ekipler, kurşunların hedefi olan bina ve araçlarda incelemede bulundu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...