Kan donduran vahşet! Gayrimenkul zenginiydi... Kardeşinin boğazını kesip, kendini pencereden attı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kan donduran vahşet!  Gayrimenkul zenginiydi... Kardeşinin boğazını kesip, kendini pencereden attı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Cihangir'de 64 yaşındaki adam, çıkan tartışma sonucu meyve bıçağıyla 59 yaşındaki kız kardeşini 20 kez boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası adam kendini 3. kattan aşağı attı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Cinayet, polis ekiplerinin yüksekten düşme olayını incelemek için eve girmesiyle ortaya çıktı. 

Önceki gün Beyoğlu Cihangir'de saat 13.30 sıralarında 64 yaşındaki Can C. ile yakın mesafede oturduğu kız kardeşi 59 yaşındaki Rebia Gül Arı, ağabeyinin evinde bir araya geldi. Burada iki bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

MEYVE BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında kontrolünü kaybeden ağabey Can C., mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla kız kardeşinin üstüne yürüdü. Can C., yaşanan boğuşma sırasında kız kardeşini boğazından bıçaklamaya başladı. Aldığı darbelerle kanlar içinde yere yığılan Rebia Gül Arı, olay yerinde hayatını kaybetti. Kardeşini öldüren Can C., olayın ardından 3. kattaki evinin penceresinden kendisini binanın arka tarafına attı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Sesleri duyan yan komşunun olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.  Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, bahçede hareketsiz yatan Can C.’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan adamın sağ bacağının kırıldığı ve düşmeye bağlı olarak başının ön kısmında yarık olduğu öğrenildi.

Bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan adamın hayati tehlikesinin olduğu ve ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri, savcılık talimatıyla adamın düştüğü yeri incelemek için çilingirle eve girdi, mutfak bölümünde yerde bir kadının kanlar içinde yattığını gördü. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu kadının 6 saat önce öldüğü ortaya çıktı. Ayrıca kadının boğazında 20 adet kesi izi olduğu tespit edildi.

 Olay yeri inceleme ekiplerinin evde geniş çaplı inceleme yapması sonrası Rebia Gül Arı‘nın cenazesi Bahçelievler’deki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Kan donduran vahşet!  Gayrimenkul zenginiydi... Kardeşinin boğazını kesip, kendini pencereden attı

ÇOK SAKİN BİR İNSANDI

Olayla ilgili konuşan esnaf Sefa Gök, "Can ağabey kız kardeşiyle tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamayıp kız kardeşinin boğazına bıçakla darbe vurmuş. Darbeyi alan kız kardeşini yerde görünce panik yapmış. O düşünceyle üçüncü kattan atlamış. Can ağabey şu an yoğun bakımdaymış. Hayati tehlikesi var diye duyduk. Gül, vefat etmiş. Sonrasında polis ekipleri geldi. Çok şaşırdık. Can ağabey çok sakin bir insandı. Böyle bir şey beklemiyorduk. İnsanoğlunun ne yapacağı belli olmuyor" dedi.

Kan donduran vahşet!  Gayrimenkul zenginiydi... Kardeşinin boğazını kesip, kendini pencereden attı

ONLARCA GAYRİMENKULE SAHİP

Öte yandan ağabeyi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle öldürülen kadının evli olduğu bilgisine ulaşıldı. Can C.'nin ekonomik durumunun iyi olduğu, Kanada'da ve Türkiye'de onlarca gayrimenkule sahip olduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...