Kapıkule'de durdurulan tırdan çıkanlar şoke etti! Tam 42 kilogram

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kapıkule'de durdurulan tırdan çıkanlar şoke etti! Tam 42 kilogram

GÜNDEM Haberleri

Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen bir tırda, Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından arama yapıldı. Aramada çeşitli türlerde 42 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Gümrük Kapısı'ndan geçen tırda yağılan aramada çıkanlar şoke etti.Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapmak üzere boş olarak gümrük sahasına gelen ve tescil işlemlerini tamamlayan tır, Gümrük Muhafaza ekiplerince şüpheli görülerek x-ray taramasına sevk edildi.

POŞETLERİ İNDİRİP ÇÖPE ATTI AMA YAKALANDI

Eş zamanlı olarak kamera sisteminden sahayı kontrol eden Gümrük Muhafaza ekipleri, şoförün şüpheli hareketler sergilediğini tespit etti. X-ray taramasına girmek için sırada beklerken şoförün, araçtan bazı poşetler indirip tuvaletin çöp kutusuna bıraktığı görüldü. Bunun üzerine ekipler tarafından araca derhal müdahale edildi.

Araçta ve poşetlerin bırakıldığı yerde yapılan incelemeler neticesinde, paketler halinde 10,5 kilogram kokain ve 31,5 kilogram ekstazi olmak üzere toplamda 42 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...