Kapıkule’de ele geçirildi! 7,400 milyon değerinde

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kapıkule’de ele geçirildi! 7,400 milyon değerinde

Gündem Haberleri

Kapıkule Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda 15 bin 400 adet elektronik sigara ve 387 adet gıda takviyesi ele geçirildi. Piyasa değeri tam 7 milyon 400 bin lira olduğu tespit edildi. 

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri Kapıkule Gümrük Kapısında riskli gördüğü aracı çevirerek incelemeye aldı. Detaylı arama için hangara alınan araçta, giyim eşyası, oyuncak ve çeşitli mobilya eşyası olarak beyan edilen kolilerin içerisine çok sayıda elektronik sigara ve gıda takviyesi cinsi eşyaların yerleştirildiği ortaya çıktı.

Gümrük muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda Türkiye’ye ithal edilmesi ve burada satılması yasak olan toplam 15 bin 400 adet elektronik sigara ile 387 adet sporcuların kas geliştirmede kullandığı gıda takviyesi cinsi eşya ele geçirildi.

Kapıkule’de ele geçirildi! 7,400 milyon değerinde

Yakalanan kaçak eşyanın piyasa değerinin yaklaşık 7 milyon 400 bin lira olduğu belirlendi.
Olayla ilgili soruşturmaya Edirne Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı nezdinde devam ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...