Kargo şubesinde kimyasal madde paniği: Çalışanlar hastaneye kaldırıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kargo şubesinde kimyasal madde paniği: Çalışanlar hastaneye kaldırıldı!

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kimyasal madde bulunan bir kolide sızıntı yaşanması nedeniyle 12 kişi hastanelik oldu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sızıntıdan etkilenenlere, kurulan karantina çadırında müdahale edildi.

Kocaeli’deki bir kargo şirketine gelen paketten sızan kimyasal madde, 12 kişiyi hastanelik etti. Piri Reis Mahallesi Ulubey Sokak'taki bir kargo şirketinin dağıtım merkezinde çalışanlar, gözlerinde yanma hissi ve kesif koku oluşmasının ardından şüphelendikleri kolileri dışarı taşıdı. Bu sırada içinde kimyasal "benzoil klorür" maddesi bulunduğu öğrenilen kolilerden sızma yaşandı.

Kargo şubesinde kimyasal madde paniği: Çalışanlar hastaneye kaldırıldı!

KARGO ŞİRKETİ ÇALIŞANLARI HASTANEYE KALDIRILDI

İş yerindeki 12 kişinin rahatsızlanması üzerine 112 Acil Servis, AFAD, UMKE ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ekip, olay yerinde kurulan karantina çadırında kimyasal maddeyle temas eden ve etkilenen kişilere müdahale etti. Dezenfekte çalışmasıyla kimyasaldan arındırılan çalışanlar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kargo şubesinde kimyasal madde paniği: Çalışanlar hastaneye kaldırıldı!

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Gerekli kontrolleri yapılan çalışanlardan 10'u taburcu edilirken, sağlık durumları iyi olduğu öğrenilen 4 kişinin tedbir amaçlı müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Darıca ilçemizde bulunan bir kargo şirketinde teslim alınan paketten kaynaklı kimyasal gaz sızıntısı sonucu etkilenen 4 kargo çalışanı tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olay adli ve idari makamlar tarafından soruşturulmaktadır. Geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...