Kırık değil zehir çıktı! Alçılı ayağından eroin fışkırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muş'ta yolcu otobüsünde arama yapan polis ekipleri, ayağı alçılı bir yolcudan şüphelenince şoke eden bir gerçekle karşılaştı. Yolcunun ayağındaki alçıyı inceleyen ekipler içinde uyuşturucu olduğunu gördü. Şüpheli gözaltına alınırken, ayağının ise kırık olmadığı belirlendi.

Muş'ta narkotik ekipleri uygulama noktasında durdurdukları bir yolcu otobüsünde arama yaptı.

Koltuk değnekli ve ayağı alçılı bir yolcunun şüpheli tavırlarını nedeniyle arama yapan polisler zanlının alçıdaki ayağının altında 293,84 gram eroin buldu.

Kırık değil zehir çıktı! Alçılı ayağından eroin fışkırdı - 1. Resim

UYUŞTURUCU TAŞIMAK İÇİN AYAĞINI ALÇIYA ALMIŞ

Ayağının kırık olmadığı, uyuşturucu taşımak için alçı sardığı tespit edilen şüpheli, gözaltına alınmasının ardından, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kırık değil zehir çıktı! Alçılı ayağından eroin fışkırdı - 1. Resim

Valilikten yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, ilimiz güzergâhını kullanarak Batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatlarını önlemek amacıyla yapılan çalışmalarda; 4 Mart 2024 günü uygulama noktasında durdurulan otobüste yapılan kontrolde yolcu konumunda bulunan koltuk değnekli, ayağı alçılı şahsın şüpheli tavırları sebebiyle ayağındaki alçının içi kontrol edildiğinde; 293,84 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili olarak şüpheli şahıssa işlem yapılmak üzere gözaltına alınmış, Muş İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Kırık değil zehir çıktı! Alçılı ayağından eroin fışkırdı - 3. Resim

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...