Kuzey Irak'ta terör temizliği sürüyor! 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Kuzey Irak'ta terör temizliği sürüyor! 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki terörist temizliğinin devam ettiğini vurgulayarak 2 PKK'lı teröristin kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele hem yurtta hem de sınır ötesinde kararlılıkla ve titizlilikle sürüyor. Kahraman Mehmetçik, teröristlere göçz açtırmadığı gibi gibi saklandıkları inleri başlarına yıkılıyor. Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

-Irak’ın kuzeyindeki terörist temizliğimiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Pençe-Kilit bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1713485627029610887

DÜN 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Terör ağır darbeler almaya devam ederken dün Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li teröristin kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hâle getirildi. Akşam saatlerine doğru ise yien Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Böyle 2 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 18 oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...