Meteoroloji uyarmıştı... İzmir sağanağa teslim! Yollar göle döndü
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından beklenen sağanak yağış kente giriş yaptı. İzmir’de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Cadde ve sokakları su bastı, sürücüler trafikte güçlükle ilerleyebildi. Öte yandan yağışların gün boyunca etkili olması bekleniyor.
Meteoroloji’nin uyarısının ardından İzmir’de sabahın ilk saatlerinde sağanak yağış etkili olmaya başladı. Yer yer dolu yağışının da görüldüğü kentte özellikle Bornova ve Buca ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu.
Bornova Pınar Caddesi'nde bulunan sürücüler, biriken yağmur suları nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar da biriken yağmur sularından geçebilmek için ayakkabılarını ve çoraplarını çıkardı.
Yağmurun gün boyunca etkili olmasının beklendiği öğrenildi.
(İHA)
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
