Hudut Kartalları Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 kişiye daha geçit vermedi! 2'si PKK'lı çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hudut Kartalları Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 kişiye daha geçit vermedi! 2'si PKK'lı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi daha yakayı ele verdi. Hudut Kartalları'nın yakaladığı 3 kişiden 2'si terörist çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz hudutlarımızda da sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 2'sinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

Sınırlarımızın sigortası Hudut Kartalları ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. 3 kişiden 2'si PKK'lı terörist çıktı.

MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hudut Kartalları, sınırdaki mücadelerine aralıksız devam ediyor. İzinsiz geçiş ve ülkeye girişin nöbetini tutan askerler, her geçen gün yeni bir başarıya daha imza atıyor.

3 KİŞİDEN 2'Sİ PKK'LI ÇIKTI

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a geçmeye çalışan kişileri kıskıvrak yakaladı. Yakalanan 3 kişiden 2'si terörist çıktı.

MSB DUYURDU

MSB, o duyuruyu şu ifadelerle yaptı;

"Terörle mücadelemiz hudutlarımızda da sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 2'sinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

Hudut Kartalları Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 kişiye daha geçit vermedi! 2'si PKK'lı çıktı

 

MSB'nin konuya ilişkin sosyal medya paylaşımı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...