Muğla'da acı olay! 29 yaşındaki komiser görev dönüşü şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muğla'da acı olay! 29 yaşındaki komiser görev dönüşü şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Muğla Milas'da 29 yaşındaki komiser Ekrem Uyar, görev dönüşünde bulundukları otomobil tarlaya devrilince korkunç kazada şehit oldu. Genç komiserin naaşı bugün yapılacak olan törenin ardından memleketi Aydın'a gönderilecek. Şehit olan komiser Uyar için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başsağlığı mesajı yayımladı.

Görevden dönen genç komiserin bulunduğu araç kaza yapınca acı haber geldi ve ailesi yıkıldı. Komiser Y.Ü'nün kullandığı 48 NZ 258 plakalı otomobil, Milas-Yatağan kara yolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarında bulunan tarlaya devrildi. Korkunç kazayı görenler  durumu hemen 112 Acil ve polise bildirdi ve bunun üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

29 YAŞINDA ŞEHİT OLDU, DİĞER KOMİSER YARALI

Gelen ekipler tarafından yapılan kontrolde sürücü Y.Ü'nün yaralandığı, araçtaki komiser Ekrem Uyar'ın (29) ise olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yaralı, 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şehit komiser Uyar'ın cenazesi ise Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Uyar'ın naaşı bugün Muğla Emniyet Müdürlüğü'ndeki tören sonrası memleketi Aydın'ın Çine ilçesine gönderilecek. Komiserlerin Bodrum'daki görevlerinden dönüş yaptıkları öğrenildi.

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Ekrem Uyar’ın Bodrum görev dönüşü içinde bulunduğu aracın kaza yapması ve şehit düşmesi sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başsağlığı mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Muğla'da, görev dönüşü geçirdiği elîm trafik kazasında Şehit düşen Komiserimiz Ekrem Uyar'a Allah'tan rahmet; ailesi, Türk Polis Teşkilatımız ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, Şehidimizin makamını âlî eylesin, ailesine sabr-ı cemîl ihsan eylesin"(AA-İHA)

MSB'DEN BAŞŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) resmi sosyal medya hesabından Şehit Polis Ekrem Uyar için başsağlığı mesajı yayımlandı.

Muğla'da acı olay! 29 yaşındaki komiser görev dönüşü şehit oldu

Bakanlığın (MSB) resmi sosyal medya hesabından, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tarlaya yuvarlanan otomobilde şehit olan Ekrem Uyar için başsağlığı mesajı yayımlandı. Şehit Polis için yayımlanan mesajda ‘Sizi Toprağa Değil Yüreğimize Gömdük’ etketiyle“31 Aralık tarihinde şehit düşen kahraman polisimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...