Muharrem İnce'den dikkat çeken asgari ücret mesajı: En az 10 bin lira olmalı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muharrem İnce'den dikkat çeken asgari ücret mesajı: En az 10 bin lira olmalı

GÜNDEM Haberleri

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Elazığ'da ziyaretlerde bulundu. Burada açıklama yapan İnce, asgari ücretin en az 10 bin TL olması gerektiğini söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaretler çerçevesinde Elazığ’a geldi. Esnaf ziyaretinin ardından basın açıklamasında bulunan İnce, asgari ücrete ilişkin de konuştu. İnce, "Asgari ücret en az 10 bin lira olmalı." dedi.

BAŞÖRTÜSÜ MESELESİ YORUMU

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan İnce, Türkiye'nin derin bir yoksulluk yaşadığını, gittiği her yerde ekonomik olarak herkesin sıkıntı yaşadığını savundu.

Böyle bir durumda asgari ücret tartışmalarının bulunduğunu ifade eden İnce, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Asgari ücret en az 10 bin lira olmalı. Memleket Partisinin teklifi 10 bin lira. O da yetmez. Hayat pahalılığının ortasında bir bakıyorsun bir anda başörtüsü meselesi ortaya çıkıyor. Bunda hatayı yapan muhalefet. Geçmişte başörtüsü konusunda gençlerimiz üniversitelerde sorunlar yaşadılar. Bunlar doğrudur. Ama bu sorun çözüldü, isteyen herkes takabiliyor artık."

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Lia 11 Aralık 2022 05:36

Bekara karı boşamak kolaydır

Sonraki Haber Yükleniyor...