Muş'ta sokak köpeği dehşeti: Namaza giden adama saldırıp, yüzünü parçaladılar!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muş’ta camiye gitmek için evinden ayrılan Sefer Kül yolda başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Talihsiz adamın üstüne atlayan köpekler vücudunun farklı yerlerinden yaraladı. Yüzü parçalanan adamı şimdi uzun bir tedavi süreci bekliyor.

Arınç köyünde namaza gitmek için evden çıkan Sefer Kül isimli bir vatandaş yolda başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Talihsiz adamın kızı durumu fark edip yardıma koşunca köpekler kaçtı.

Üst dudağı, ağzı ve burun yüzeyinde ciddi doku defektleri oluşan Kül'e, ilk müdahale acil serviste yapıldı. Bacaklarında da hafif sıyrıklar meydana geldiği belirlendi.

Kabusu yaşayan aile köyde ciddi bir başıboş köpek nüfusu olduğunu, çocukların da okula gidip gelirken korktuğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.

Muş'ta sokak köpeği dehşeti: Namaza giden adama saldırıp, yüzünü parçaladılar!

TEDAVİSİ DEVAM EDECEK

Öte yandan Kül'ün tedavisini gerçekleştiren Plastik Cerrah Dr. İlkay Şamil Beydilli, hastanın durumunun iyiye gittiğini belirterek, “Hastamız cumartesi sabahı bir köpek saldırısına uğramış. Bunun sonucunda da üst dudağında ve burun dolgusunda yani burun yüzeyinde doku defektleri vardı. Üst dudakta olan defekt biraz daha büyüktü. Acil serviste ilk onarma yapıldı. Biz de şimdi kendisini kontrol ve anestezi yapıyoruz. Yani bu defektlerin 3-4 hafta içerisinde iyileşmesini bekliyoruz. Onun dışında daha büyük ve ciddi bir sağlık durumu şu an için söz konusu değil. Bacaklardaki hafif sıyrıklar var ama bizi daha çok ilgilendiren yüzdeki defektleri takip ediyoruz” dedi.

KIZININ ÇIĞLIĞIYLA KURTULDU

Kül’ün oğlu Mehmet Kül ise köpeğin babasına hiçbir sebep olmadan saldırdığını belirterek,"Köpek arka ayakları üzerine kalkıyor ve babamın ağzını, dudağını ve burnunu ısırıyor. Ondan sonra babamın köpeği çekmesiyle beraber, ikisi de beraber düşüyorlar. Düşmesiyle bu sefer köpek ağzını babamın ayağına atıyor, iki ayağından darbe almış. Ciddi anlamda da sıkıntı var, özellikle burnu ve ağız tarafında. Bizim sadece söylememiz gereken bu ilk değil. Malum okul var, sokak köpekleri hepsi aç ve susuz. Bunun için yetkililerden ricamızdır, Allah için elini taşın altına koysunlar ve bir çözüm bulsunlar. Ablam babamı fark edip bağırmaya başlıyor. Ne yapacağını bilmiyor, bağırmasıyla beraber köpek de korkuyor. O şekilde babam saldırıdan kurtuluyor” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...