Yolcu uçağında panik! 'Patlayan uçak' fotoğrafı Bodrum-İstanbul seferini iptal ettirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yolcu uçağında panik! 'Patlayan uçak' fotoğrafı Bodrum-İstanbul seferini iptal ettirdi

GÜNDEM Haberleri

Bodrum – İstanbul Sabiha Gökçen seferinde yolcular neye uğradığını şaşırdı. Apple’ın AirDrop’u üzerinden pek çok kullanıcıya gönderilen bir görüntü nedeniyle uçuş iptal edildi ve tüm yolcular arandı. İşte detaylar…

Teknoloji devi Apple’ın hızlı ve kolay dosya aktarım hizmeti AirDrop, milyonlarca kullanıcının işini kolaylaştırıyor. Ancak zaman zaman AirDrop da kötü niyetli kişiler tarafından kullanılıyor. Bunun son örneği ise, Bodrum ile İstanbul arasında yapılması planlanan bir uçuşta gerçekleşti. AnadoluJet firmasının Bodrum – İstanbul Sabiha Gökçen uçuşunda bir yolcunun diğer yolculara AirDrop üzerinden gönderdiği bir dosya nedeniyle uçuş iptal edildi.

ANADOLUJET UÇUŞU İPTAL ETTİ

HavaSosyalMedya sitesinin haberine göre, AnadoluJet’in #TK7347 Bodrum BJV – İstanbul SAW seferini yapmaya hazırlanan TC-JFR tescilli uçağında bir yolcu, AirDrop aracılığıyla uçaktaki diğer yolculara patlayan uçak fotoğrafı gönderdi.

Yolcu uçağında panik! 'Patlayan uçak' fotoğrafı Bodrum-İstanbul seferini iptal ettirdi

Yolcuların durumu uçuş personellerine bildirmesi üzerine uçuş iptal edildi. Yolcular terminale alınırken, tüm yolcular arandı. İptal edilen uçuşta ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Yolcuların ise bir otele yerleştirildiği açıklandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında da İsrail’in Tel Aviv kentindeki Ben Gurion Havalimanı’ndan kalkış yapan bir uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğru ilerlemekteydi. Ancak AnadoluJet’in uçuşunda benzer bir olay yaşanmıştı. Yolculara, AirDrop üzerinden uçak kazası fotoğrafları gönderilince uçuş iptal edilmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...