Pes dedirten anlar! Kız öğrencilerin saç baş girdikleri kavgayı gülerek izlediler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman’da, sokak ortasında iki kız grubu önce tartıştı sonra bir anda kavgaya tutuşunca tekmeler yumruklar havada uçuştu. Kızların saç baş ettiği kavgada ise çevrede bulunan bir grup erkeğin tepkisi dikkat çekti. O anlarda kenarda durup kavgayı izleyen erkek grubunun 'helal olsun' diyerek alkışlaması görenleri pes dedirtti.

Güpe gündüz sokak ortasında kavga eden kız grubu feci şekilde kavga etti ancak asıl olay onları izleyen erkeklerin tepkisiydi. Adıyaman merkez Kap Cami Mahallesi Atatürk Stadyumu yakınlarında iki kız öğrenci grubu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

Bir birinin saçlarını yolan kız öğrenciler, yerlerde yuvarlandı. Bir birine öldüresiye vuran kız öğrencilerin birbirine girdiği anlarda ise olay yerinde bulunan erkek öğrenciler ise kavgayı ayırmak yerine olayı izledi.

Pes dedirten anlar! Kız öğrencilerin saç baş girdikleri kavgayı gülerek izlediler

'HELAL OLSUN' DİYEREK ALKIŞLADILAR

Bir süre bir birine saldıran kız öğrencilerin kavgasını cep telefonu ile görüntüleyen erkekler, zaman zaman ise "helal olsun" diyerek, kızları alkışladı. Öfkeli kızlar ise daha sonra kavgayı bırakarak olay yerinden ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...