Polis Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi: İnternet kafeye saldırının arkasından da Anucur Çetesi çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Polis Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi: İnternet kafeye saldırının arkasından da Anucur Çetesi çıktı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kağıthane'de bir internet kafeye düzenlenen silahlı saldırı suç zincirini ortaya çıkardı. Otomatik silahların kullanıldığı saldırının arkasından, polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, 1 polisin de yaralandığı çatışmada adı geçen Anucur Çetesi olduğu belirlendi. Polis saldırıya ilişkin 8 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul polisi, suç örgütlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda kentte yaşanan iki olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Olaylardan ilki 20 Şubat günü gerçekleşti. Kağıthane’de bir internet kafeye otomatik silahlarla baskın düzenlendi. İkinci olay ise 3 gün sonra Sarıyer’de yaşandı. Polisin denetim noktasında durdurduğu bir aracın içindekiler, denetim noktasından kaçarak izlerini kaybettirdi.

İki olayı da mercek altına alan polis, 8 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin “Anucur Çetesi” üyeleri oldukları belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

Kimlikleri tespit edilen 8 şüphelinin yakalanmasına yönelik 24 Şubat günü eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece şüphelilerden 4’ü tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...