Rize beyaz örtüye büründü! Vatandaşlara uyarılar yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Rize beyaz örtüye büründü! Vatandaşlara uyarılar yapıldı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Rize'de bir anda hava sıcaklığının düşmesi sonucu Kaçkar Dağları Milli Parkı ile çevresindeki yaylalarda yoğun kar yağışı etkili oldu.

Rize'de hava sıcaklığının düşmesi sonucu Kaçkar Dağları Milli Parkı ile çevresindeki yaylalarda kar yağışı etkili oldu. Bölgede 2 bin rakım üzerindeki yaylalar beyaza büründü. Yetkililer, yüksek rakımlı yaylalarda bulunan vatandaşlara bölgede kalmamaları uyarısında bulundu.

YÜKSEK KESİMLER KAR ALTINDA KALDI

Rize'de yüksek rakımlı yaylalara kar yağdı. İl genelinde hava sıcaklığının düşmesi sonucu Kaçkar Dağları Milli Parkı ile çevresindeki yaylalarda gece başlayan kar etkili oldu. Bölgede 2 bin rakım üzerindeki yaylalar beyaza büründü. Huser Yaylası'nda karın ardından oluşan sis bulutu ise güzel görüntüler oluşturdu.

VATANDAŞLARA UYARI YAPILDI

Güneysu ilçesinin Handüzü Yaylası ile İkizdere ilçesi Çağrankaya Yaylası'nda da yağış aralıklarla etkili oldu. Yetkililer, halen yüksek rakımlı yaylalarda bulunan vatandaşlara artık bölgede kalmamaları uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...