Sancaktepe'de yolcu otobüsü zincirleme kazaya karıştı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sancaktepe'de yolcu otobüsü zincirleme kazaya karıştı!

GÜNDEM Haberleri

Sancaktepe'de yolcu otobüsü, kamyonet ve otomobilin karıştığı kazada, araç içinde sıkışan otobüs şoförü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde Sancaktepe TEM Otoyolu Ankara istikametinde yolcu otobüsü, Çamlıca gişeler mevkiine geldiği esnada araçların aniden durması üzerine önünde bulunan Ferhat K.'nin kullandığı otomobile çarptı.

Çapmanın etkisiyle otomobil de önünde bulunan kamyonete çarptı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALI

Kazada araç içinde sıkışan otobüs şoförü ağır yaralandı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otobüs içinde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Otobüste bulunan diğer yolcular başka araçlara bindirilerek olay yerinden götürüldü. Kaza sonrası TEM otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kazaya karışan araç sürücüsü Ferhat K., "Önümdeki araç fren yaptı, ben de fren yapmak zorunda kaldım. Sonrasını hatırlamıyorum. Arkadan otobüsün geldiğini gördüm. Bana arkadan otobüs vurdu ben de kamyonete vurdum" dedi.

Sancaktepe'de yolcu otobüsü zincirleme kazaya karıştı!

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...