Şanlıurfa'da feci kaza! Yakıt tankeri otomobile çarptı, o anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan yakıt tankeri bir otomobile çarptı. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı önünde korkunç bir kaza meydana geldi. Şanlıurfa'dan Mardin istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen yakıt tankeri kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Karşıdan seyreden otomobille çarpışan tanker, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığının bahçe duvarına çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 37 yaşındaki Mehmet Aktaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan E.Ş. ve S.K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan feci kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...