Şırnak Üniversitesi eski Özel Kalem Müdürü FETÖ'den yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şırnak Üniversitesi eski Özel Kalem Müdürü FETÖ'den yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şırnak Üniversitesi eski Özel Kalem Müdürü örgüt üyesi Bedirhan Ö, Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılandığı davada 6 yıl hapis cezası verilmiş ve bu ceza Bölge İstinaf Mahkemesi'nce onanmıştı. Bedirhan Ö., İstanbul’da düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

FETÖ ile mücadele hem yurtta hem de hudutlarda karralılıkla sürerken FETÖ ile en ufak bir bağı olanlar dahi tek tek yakalanıyor. Titiz çalışmalar sayesinde FETÖ'cüler kıskıvrak yakalanırken Şırnak Üniversitesi eski Özel Kalem Müdürü örgüt üyesi Bedirhan Ö., İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Güngören’de yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan FETÖ üyesi, aynı zamanda Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel’i ölümle tehdit etmekle de suçlanıyor.

BEDİRHAN Ö. KİMDİR?

Bedirhan Ö., Şırnak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde öğretim üyesidir. 2018 yılında FETÖ üyeliğinden yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Bedirhan Ö., FETÖ'nün Şırnak yapılanmasında aktif görev aldığı iddia edildi. İddialara göre, , örgütün öğrenci yapılanmasında faaliyet göstermiş ve örgüte yeni üyeler kazandıran Bedirhan Ö.'nün örgütün sözde e-posta grubuna üye olduğu ve örgütün talimatlarını yerine getirdiği de ileri sürülüyor.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...