Son dakika: Bitlis'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-9 Operasyonu' başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Bitlis'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-9 Operasyonu' başladı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından Bitlis’te 570 personelin görev aldığı 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-9 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu' başlatıldı.

Terörü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla çalışmalar hız kesmeden sürdürülüyor. İçişleri Bakanlığı, bu kapsamda Bitlis'te yeni bir operasyonun düğmesine basıldığını açıkladı.

570 PERSONEL 43 OPERASYONEL TİM GÖREV ALIYOR

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen ve 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-9 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu' adı verilen operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 570 personel 43 operasyonel tim görev alıyor.

Açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının başarı ile devam ettiği kaydedildi.

Son dakika: Bitlis'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-9 Operasyonu' başladı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...