Son dakika: Gara'da 4 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Gara'da 4 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK'ya darbe bugün de sürdü. Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terör örgütü PKK ile içerde ve dışarda mücadele hız kesmeden devam ediyor... Gara'da 4 terörist daha etkisiz hale getirildi. MSB konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. " Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Teröristler için kaçınılmaz son belli! Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi." denildi.

Açıklamada, operasyonların hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.

DÜN DE 13 TERÖRİST ETKİSİZ  HALE GETİRİLDİ

Türk güvenlik güçleri dün Suriye'nin kuzeyinde taciz ateşleri açan PKK'lı 13 teröristi etkisiz hale getirdi. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...