Son dakika! Kayseri'de korkutan deprem: Çevre illerden de hissedildi (10 Mart son depremler)

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: AFAD, Kayseri'nin Hacılar ilçesinde saat 05.28'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedilirken, ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum tespit edilmedi.

Son dakika deprem haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından Türkiye, adeta deprem fırtınasına tutuldu. Karadeniz, Marmara Denizi çevreleri ve İç Anadolu taraflarından her gün yeni bir deberi gelirken, son sarsıntı ise Kayseri'de yaşandı.

AFAD'dan alınan bilgiye göre, Kayseri'nin Hacılar ilçesinde saat 05.28'de yerin 7 kilometre derinliğinde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremi yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa atarken, ekipler de sahada tarama çalışması başlattı.

Son dakika! Kayseri'de korkutan deprem: Çevre illerden de hissedildi (10 Mart son depremler)

OLUMSUZ BİR DURUM YOK.

Kayseri Vali Vekili Şenol Esmer, olumsuz bir durumun olmadığını söyleyerek, "10.03.2023 tarih, saat 05.28’de merkez üssü Hacılar ilçemiz Karpuzsekisi mevkisinde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre bir olumsuzluk bildiriminde bulunulmadı. Ekiplerimiz saha kontrol çalışmalarına yönlendirildi. Geçmiş olsun" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda deprem neticesinde bir sorun yaşanmadığını dile getirerek, "İlk belirlemelere göre merkez üssü Hacılar olan 4.8 şiddetinde bir deprem yaşadık. İlk bilgilere göre olumsuz bir durumumuz yok. Ekiplerimiz sahada, teyakkuz halinde. Lütfen resmî açıklamalara itibar edelim. Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun" ifadelerini kullandı. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...