Son dakika: TSK'ya 'kimyasal silah' iftirasına AK Parti'den çok sert tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: TSK'ya 'kimyasal silah' iftirasına AK Parti'den çok sert tepki

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sert cevap verdi. Çelik, "Bunlar terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklardır. PKK’nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK’ya saldırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Son dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk Silahlı Kuvvetlerini (TSK) kimyasal silah kullanmakla suçlayan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sert tepki gösterdi. Çelik, "Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kimyasal silah kullanmakla suçlayanlar, alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır" ifadelerini kullandı.

"PKK'NIN CİNAYETLERİNİ ÖVENLER TSK'YA SALDIRIYORLAR"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çelik, "Bunlar terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklardır. PKK’nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK’ya saldırıyorlar" dedi.

AK Partili Çelik,"Kahraman TSK terörle mücadelesini en yüksek hukuki ilkelere ve standartlara bağlı şekilde yürütmektedir. TSK’nın, cinayet şebekesi terör örgütlerine karşı verdiği mücadele dünyanın en haklı, en şeffaf ve en onurlu mücadelesidir" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1582956513609801730

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...