Son dakika! Ege Denizi açıkları ve Orta Karadeniz'de art arda depremler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Ege Denizi açıkları ve Orta Karadeniz'de art arda depremler

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haber: AFAD, Ege denizi açıklarında saat 20.32'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Ege'nin ardından orta Karadeniz'de bulunan ilimiz Çorum'da da 3.7 ve 3.6 büyüklüğünde iki ayrı deprem yaşandı.

AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre, Ege denizi açıklarında deprem oldu. Depremin büyüklüğünün 4,7 olduğu kaydedildi. Ege'nin ardından, Çorum'da 3.7 ve 3.6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldiği duyuruldı.

DEPREM YERİN 8 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, Ege denizi açıklarında saat 20.32'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 8 kilomtre derinliğinde oldu.

ART ARDA 2 DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından elde edilen verilere göre, Çorum'un Bayat ilçesinde saat 20.54'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 11.66 km derinliğinde gerçekleşti. Saat 21.03'te meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki ikinci deprem ise 9.3 kilometre derinlikte meydana geldi

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...