Sürücü kursu sınavına operasyon: Çok sayıda kopya çekme düzeneği ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sürücü kursu sınavına operasyon: Çok sayıda kopya çekme düzeneği ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Kars’ta KOM ekiplerinin sürücü kursu sınavına yapılan operasyonda çok sayıda kopya çekme düzeneği ve materyal ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kars’ta KOM ekipleri sürücü kursuna sınavına operasyon düzenlendi. Polisin operasyonunda çok sayıda kopya çekme düzeneği ve materyal ele geçirildi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, il merkezinde düzenlenen Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları (MTSK) sınavına suçüstü müdahale etti.

Düzenlenen operasyonda, 9 kulaklık, 5 kamera, 5 mikrofon ve 15 bin 335 lira suçtan elde edilen gelir ile birlikte kopya çekme düzeneğinde kullanılan çok sayıda materyal ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak organizatör İ.K. (33) ile birlikte yakalanan Ş.C. (55) ve F.D. (27) gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI

Gözaltına alınan şüpheli 3 kişi hakkında 6114 SKM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkında Kanun) suçundan adli işlem yapıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...