TEM'de otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
TEM'de otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

TEM Otoyolu'nda bir otomobil bariyerlere çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle otomobil hurdaya döndü.

BARİYERLERE ÇARPTI

Kaza, saat 04.30 sıralarında TEM Otoyolu İstanbul istikameti Alikahya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.G. idaresindeki Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada T.G. ile yolcular Ş.K. ve H.K. yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve tedbir amacıyla itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle otomobil kullanılamaz hale geldi. Hurdaya dönen otomobil yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

TEM'de otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...