Tokat'ta acı olay! 3 çocuk babası adam 112'yi aradı ama kurtarılamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tokat'ta acı olay! 3 çocuk babası adam 112'yi aradı ama kurtarılamadı

GÜNDEM Haberleri

Tokat'ta sağlık ekiplerini arayarak rahatsızlandığı ihbar eden 3 çocuk babası adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şahsın ailesinin Erzurum'da yaşadığı, kendisinin de Tokat'ta bir çorbacıda çalıştığı öğrenildi.

Ailesi Erzurum'da kendiside Tokat'ta yalnız başına yaşayan adam bir anda rahatsızlanınca 112'yi aradı ama acı haber geldi. Erenler Mahallesi'nde bir zamanlar yalnız yaşadığı öğrenilen İhsan Demir (55), 112 Sağlık ekiplerini cep telefonuyla arayıp rahatız olduğunu söyledi.İhbar üzerine kısa sürede Demir'in yaşadığı eve ulaşan ekipler, müdahalede bulundu.

KALP KRİZİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk tespitlere göre kalp krizinden hayatını kaybettiği değerlendirilen şahsın, geceleri bir çorbacıda çalışılan öğrenildi. Olay yerinde polis ekipleri incelemelerde bulundu. Evli ve 3 çocuk babası Demir'in cenazesi , otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TEK BAŞINA YAŞIYORDU

Mahalle sakinlerinden Hayati Kaya, yaşadığı üzüntüyü ifade ederek, "Ben komşusu oluyorum. Önceden de kalp rahatsızlığı bulunuyormuş. Ambulansı kendi aramış. Ambulansla hastaneye kaldırmışlar ve hastanede vefat etmiş. Ailesi Erzurum’daydı, burada tek kalıyordu" şeklinde konuştu. YUNUS ÇİFTCİ-TOKAT - IHLAS HABER AJANSI

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...