Yer Kahramanmaraş: Depremin vurduğu an kameraya böyle yansıdı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’tan gelen görüntü, depremin şiddetini gözler önüne serdi. Binlerce binanın enkaza döndüğü Kahramanmaraş’ta deprem anı bir otomobilin kamerasına böyle yansıdı. Görüntülerde binaların saniyeler içerisinde yerle bir olduğu görüldü.

Türkiye 9 saat arayla felaketi yaşadı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremi Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde deprem takip etti. Kahramanmaraş’taki deprem Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay ve Elazığ'da hasara neden oldu.

Yer Kahramanmaraş: Depremin vurduğu an kameraya böyle yansıdı

DEPREMİN ŞİDDETİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Elbistan'da dün 13.24'de yaşanan deprem Güneşli Mahallesi Hamza Akbaş Caddesi üzerinde bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Önce 4-5 katlı binalar sallanmaya başlıyor, daha sonra da saniyeler içinde yerle bir oluyor. O anlar kameraya yansırken, yıkılan binaların enkazıyla toz bulutu ekranı kaplıyor. Görüntüler ise depremin şiddetini ve olayın vahametini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...