Yüzme planı yapanlar dikkat! Denize girmek yasaklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yüzme planı yapanlar dikkat! Denize girmek yasaklandı
GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek yasaklandı.

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek yasaklandı.

Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde saat 10.20 itibari ile yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...