Cemil Tugay İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu'nda oy kullanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cemil Tugay İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu'nda oy kullanacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay’ın 31 Mart yerel seçimlerinde nerede ve hangi okulda oy kullanacağı merak ediliyor. Cemil Tugay’ın oy kullanacağı adres belli oldu. İşte detaylar!

Cemil Tugay nerede oy kullanacak? CHP İzmir adayı Cemil Tugay’ın oy kullanacağı il ve okul belli oldu. İşte detaylar…

CEMİL TUGAY NEREDE OY KULLANACAK?

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimde oyunu Karşıyaka ilçesindeki Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu'nda kullanacak.

Cemil Tugay İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu'nda oy kullanacak - 1. Resim

LİDERLER NEREDE OY VERECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da İstanbul'da olacak, oyunu Üsküdar'da kullanacak.

Erdoğan, 2023 yılındaki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda 3279 numaralı sandıkta kullanmıştı.

İstanbul'da olacak bir başka isim de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş. Kurtulmuş, Fatih'te sandığa gidecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimde kendi seçim bölgesi olan Manisa’da oy kullanacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimde Ankara Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oy kullanacak. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise İstanbul'da sandık başına gidecek.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...