Gezmek Olsun sunucusu 39 yaşındaki Yıldız Yakar hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gezmek Olsun sunucusu 39 yaşındaki Yıldız Yakar hayatı ve biyografisi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gezmek Olsun programının sunucu kim, kaç yaşında soruları gündeme geldi. Gezmek Olsun programının sunucu Yıldız Yakar'ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. İşte, detaylar...

Gezmek Olsun sunucu kim, kaç yaşında? Yıldız Yakar kimdir? soruları gündeme geldi. 360 televizyon kanalında yayınlanan Gezmek Olsun programının sunucusu kim, kaç yaşında merak ediliyor. Yıldız Yakar'ın hayatı ve biyografisine dair detaylar haberimizde yer alıyor.

GEZMEK OLSUN SUNUCU KİM, KAÇ YAŞINDA?

360 TV ekranlarında yayınlanan Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar 39 yaşında. 

YILDIZ YAKAR KİMDİR? 

Yıldız Yakar, 1985 yılında Alanya'da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölümü'nde tamamladı. Ekran önü macerasına eski SkyTürk kanalında spor haberleri sunarak başladı. Şimdilerde 360 ekranlarında Gezmek Olsun programını hazırlayıp sunuyor. Yakar, 24 Ekim 2020 tarihinde Mustafa Aksoylu ile dünya evine girdi. Çiftin 2024 yılı başında Alara isimli bir kızları oldu. Gezmek Olsun sunucusu 39 yaşındaki Yıldız Yakar hayatı ve biyografisi - 1. Resim

GEZMEK OLSUN PROGRAMI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Gezmek Olsun programı her Cumartesi 14.00'te 360 kanalında ekrana geliyor. İstanbul'un ilçeleri, köy ve kasabalarının gezildiği programın sunuculuğunu Yıldız Yakar üstleniyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...