Müge Anlı'da Ali Cabbar'a kaçan 22 yaşındaki Cemile Üstün aranıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Müge Anlı'da Ali Cabbar'a kaçan 22 yaşındaki Cemile Üstün aranıyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Müge Anlı'ya başvuran Anne Ayşe Üstün, kızı Cemile Üstün'ün 4 Mart'ta Tiktok'tan Ali Cabbar'a kaçtığını söyledi. Ardından Müge Anlı Cemile Üstün bulundu mu, Cemile Üstün kim sorularının cevapları araştırılıyor. Ali Cabbar olarak bilinen şahsın Ali Ekber olduğu öğrenildi. Detaylar, haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Ayşe Üstün,  Ali Cabbar isimli bir kişiyle kaçan 22 yaşındaki kızı Cemile Üstün'ü arıyor. Müge Anlı Cemile Üstün bulundu mu? Cemile Üstün kimdir? soruları gündeme geldi. 

MÜGE ANLI CEMİLE ÜSTÜN BULUNDU MU?

Ayşe Üstün, kızı Cemile Üstün'ün 4 Mart tarihinde Küçükçekmece'de kaybolduğunu söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Tiktok'tan tanıştığı Ali Cabbar isimli biriyle kaçtığını söyleyen Anne Ayşe Üstün, Ali Cabbar'ın Tiktokçu bir çocuk olduğunu ve sigortalı bir işi olmadığını söyledi. Müge Anlı'da Ali Cabbar'a kaçan 22 yaşındaki Cemile Üstün aranıyor - 1. Resim

MÜGE ANLI CEMİLE ÜSTÜN BULUNDU

Cemile Üstün'ün bulunduğunu söyledi. Ali Cabbar ile evleneceği öğrenilen Cemile, Ali'nin ailesinin yanında kalıyor. Müge Anlı Cemile'nin, annesinin onun hakkında kötü konuştuğunu söylediğini aktardı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...