Nürnberg'de forma giyen 18 yaşındaki Can Uzun, Türkiye A Milli Takım'ını seçti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nürnberg'de forma giyen 18 yaşındaki Can Uzun, Türkiye A Milli Takım'ını seçti

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Can Uzun kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? | Almanya 2. Bundesliga takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini yaptı. Can Uzun’un yaşı ve hangi takımda oynadığı merak ediliyordu. Peki, Can Uzun hangi takımda oynuyor? İşte Can Uzun’un milli takım seçimine ilişkin bilgiler ve Can Uzun’un yaşı, istatistikleri…

Can Uzun hangi takımda, kaç yaşında? Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini yaptı. Can Uzun’un yaşı ve hangi takımda oynadığı merak ediliyordu. Peki, Can Uzun hangi takımda oynuyor? İşte Can Uzun’un milli takım seçimine ilişkin bilgiler ve Can Uzun’un yaşı, istatistikleri haberimizde…

CAN UZUN HANGİ TAKIM OYNUYOR, MİLLİ TAKIM SEÇİMİ NEDİR?

Can Uzun Almanya 2. Bundesliga takımlarından Nürnberg’de forma giyiyor. Alman ekibi Nürnberg'de forma giyen 18 yaşındaki Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandığını açıkladı.

"KALBİMİN SESİNİ DİNLEDİM"

18 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yapığı açıklamayla tercihini A Milli Takım'dan yana kullandığını duyurdu. Türkiye Ümit Milli Takım formasını da giyen Can, sosyal medya hesabından Türk Milli Takımı formasını giydiği bir fotoğrafla yaptığı paylaşımda, "Kalbimin sesini dinledim" ifadelerinin yanına kalp ve Türk bayrağı emojileri koydu.

Nürnberg'de forma giyen 18 yaşındaki Can Uzun, Türkiye A Milli Takım'ını seçti - 1. Resim

CAN UZUN’UN İSTATİSTİKLERİ

Can Uzun'un, Almanya Milli Takımı'nı tercih hakkı da bulunuyordu. Bu sezon takımıyla 23 maça çıkan Can, 15 gol, 2 asistlik performansa imza attı.

HAMİT ALTINTOP DEVREYE GİRMİŞ

Almanya Futbol Federasyonu yetkililerinin de Alman Milli Takımını tercih etmesi için yoğun çaba gösterdiği Can'ın Türk Milli Takımın tercihinde A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un çabalarının da çok etkili olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...