Türkiye FIFA dünya sıralamasında 5 basamak gerileyerek 40. oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye FIFA dünya sıralamasında 5 basamak gerileyerek 40. oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

FIFA, ülkeler dünya sıralamasını güncelledi. 4 Nisan'da gelen güncelleme sonrası Türkiye büyük bir şok yaşadı. Daha önce 35.sıraya kadar yüksel Türkiye, büyük bir düşüş yaşadı. Türkiye’nin FIFA dünya sıralamasında kaçıncı olduğu futbol severler tarafından merak ediliyordu. İşte EURO 2024 öncesi FIFA dünya sıralamasındaki konumumuz…

Türkiye FIFA dünya sıralamasında kaçıncı 2024? Türkiye EURO 2024 öncesi oynadığı özel maçların ardından FIFA dünya sıralamasında güncel sırası açıklandı.

TÜRKİYE FIFA DÜNYA SIRALAMASINDA KAÇINCI?

Geçmişte FIFA dünya sıralamasında 35. sıraya kadar yükselen Türkiye, nisan güncellemesiyle birlikte 5 basamak geriledi. Ay-yıldızlı ekip, nisan ayında 40. basamakta yer aldı.

Türkiye FIFA dünya sıralamasında 5 basamak gerileyecek 40. oldu - 1. Resim

Listenin zirvesinde Arjantin yer aldı. Onu Fransa, Belçika, İngiltere takip ederken, 5.sıradaki Brezilya'nın yeri sabit kaldı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...