İDO seferleri iptal mi? 27 Kasım vapurlar iptal edildi mi? Seferler devam ediyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İDO seferleri iptal mi? 27 Kasım vapurlar iptal edildi mi? Seferler devam ediyor mu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Ülke genelinde olan fırtınalı hava durumunun ardından İDO seferleri iptal mi? 27 Kasım vapurlar iptal edildi mi? Seferler devam ediyor mu? soruları aratıldı.

Türkiye genelinde hakim olan olumsuz hava koşullarının ardından İDO seferleri merak edildi. Fırtına uyarısı ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Gündeme ise İDO seferleri iptal mi? 27 Kasım vapurlar iptal edildi mi? Seferler devam ediyor mu? soruları geldi. İşte vapur seferleri hakkında bilgiler...

İDO SEFERLERİ İPTAL Mİ?

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 07.00 ve 09.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleriyle 08.30 ve 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi.

Aynı gerekçeyle 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) seferi de programdan kaldırıldı.

İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ?

İstanbul vapur seferlerinde iptal olan seferler hakkında yapılan duyuru şöyle oldu:

"Değerli yolcularımız,

Elverişsiz hava koşulları sebebiyle aşağıda yer alan seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacaktır.

  • Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş hattı seferlerimizin Moda İskelesi uğraması 

Elverişsiz hava koşulları sebebiyle seferlerimizde gecikmeler yaşanabilmektedir.

Elverişsiz hava koşulları sebebiyle Aşiyan İskelesi uğramaları ikinci bir duyuruya kadar Bebek İskelesi üzerinden yapılacaktır.

Sefer tarifesi aşağıdaki gibi olacaktır."

Bilgilerinize sunarız.

İSKENDERUN OKULLAR TATİL Mİ?

Olumsuz hava şartları nedeniyle İskenderun'da okullar tatil edildi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Fırtına etkisiyle ana cadde ve bulvarlarda meydana gelen deniz taşkınları nedeniyle İskenderun ilçesinde 27.11.2023 Pazartesi günü okullar 1 gün tatil edildi” 

İDO seferleri iptal mi? 27 Kasım vapurlar iptal edildi mi? Seferler devam ediyor mu?

ZONGULDAK BUGÜN (27 KASIM) OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldan Valiliği'nin okulların durumu ile ilgili yaptığı duyuru şöyle oldu:

"Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla İLİMİZ GENELİNDE 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.
 
İlimiz Genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 27 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...