Koleksiyon eserleri kalıcı sergide

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Koleksiyon eserleri kalıcı sergide

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Geleneksel İslam eserlerinin yanı sıra, "Yıldız Holding Sanat Koleksiyonu"na ait çağdaş eserler de bundan böyle Çamlıca'da kalıcı olarak sergilenecek.

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde bu sene sanat da işin içerisindeydi… Yıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışındaki çalışanlarının katılımıyla her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı geleneksel gün bu defa “Çeşitlilik, Fırsat Eşitliği ve Sanat” temalarıyla gerçekleştirildi. Kutlamalar çerçevesinde gün boyu devam eden faaliyetlere Yıldız Holding’in Çamlıca Kampüsü ev sahipliği yaptı. 

Çalışanlar gün boyunca pek çok farklı atölyeye katıldı ve kampüsün duvarına mutluluk temalı grafiti yaparak kolektif bir çalışmaya imza attı.

ÇAĞDAŞ ESERLER DE ARTIK KALICI SERGİDE

Gün vesilesiyle Yıldız Holding, Çamlıca’daki yeni sergi salonunu da açtı. Kısa süre önce kalıcı olarak sergilenmeye başlanan geleneksel İslam eserlerinin yanı sıra, “Yıldız Holding Sanat Koleksiyonu”na ait çağdaş eserler de kalıcı olarak sanatseverlerin beğenisine sunulmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...