Tom Cruise, 'Her filmde biraz daha vahşileşiyorum'

Tom Cruise, 'Her filmde biraz daha vahşileşiyorum'

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez başrol oyuncularından olan Tom Cruise "Film sahnesinde, kendimi cephede savaşıyormuş gibi hissediyorum" dedi

Tom Cruise'ün başrolünü oynadığı son filmi "Edge of Tomorrow"' yine aksiyon sahneleriyle dolu.Hollywood'da çekilen birçok aksiyon filminde başrol oynayan Tom Cruise, "Film sahnesindeyken kendimi cephede savaşıyor gibi hissediyorum" dedi. Özellikle "Görevimiz Tehlike" ile dünyanın tanıdığı 51 yaşındaki ünlü yıldız "Hissettiğim tam olarak bu. Son filmimde (Edge of Tomorrow) biraz daha vahşileştiğimi hissettim" diye konuştu.Aksiyon filmlerinin çekimi sırasında fiziksel açıdan çok zorlandığını belirten Cruise, "Tek bir film için aylarca, bazen bir yıl, bazen iki yıl hazırlık yapıyorum. Olimpiyatlara katılan atletler günde bir yarışma koşarken, ben film çekimi için gün içinde birçok defa koşmak zorunda kalıyorum"dedi. 1986 yılında çevirdiği "Top Gun" ile ilk aksiyon filminde oynayan Cruise, Jack Reader, Lions for Lambs, Minority Report, Gece ve Gündüz, Collateral gibi birçok filmde başrol oynamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...