Akbaba biraderler çekti: Türk yönetmenlerden gayriresmî Harry Potter

- Güncelleme:
Akbaba biraderler çekti: Türk yönetmenlerden gayriresmî Harry Potter

KÜLTüR - SANAT Haberleri

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Oyuncu ve yönetmen kardeşler Emirhan ve Denizhan Akbaba, gayriresmî Harry Potter filmine imza attı! Akbaba Biraderler’in yazıp yönettiği “Karanlığın Dönüşü” (Return of the Dark) dün Kadıköy Sineması’nda ilk defa seyirciyle buluştu ve aynı zamanda YouTube’da yayına girdi.

Akbaba Biraderler’in J.K. Rowling’in fantastik roman serisi “Harry Potter”dan ilhamla dizayn ettikleri eser, 2019 yılında “James Potter ve Kayıp Asa” ile başlayıp “James Potter ve Kılıcın Vârisi” (2020) ile devam eden James Potter üçlemesinin de son halkası oldu. Yapımcılığını Ozan Ulaş Akbaba’nın üstlendiği “Karanlığın Dönüşü”, Merlin’in de aralarında olduğu büyücüler ile karanlık şövalye ordusu lideri Tenebris’in savaşını merkezine koyuyor. James Potter rolünde Denizhan Akbaba’nın rol aldığı filmde, Harry Potter’ı Görkem Kasal, Merlin’i Nazım Akbaba, Kral Arthur’u Oğulcan Aşıkoğlu canlandırıyor. Akbaba Biraderler’in kurgusunu ve görsel efektlerini de üstlendiği filmin müziklerini ise besteci ve prodüktör Can Bora Tanzer yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...