Medyadan gelenleri sorgulayan sergi

Medyadan gelenleri sorgulayan sergi

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İçinde bulunduğumuz zaman, sayısız ekrandan sayısız bilginin bize ulaştığı bir dönem... İşte bize ulaşan bu “bilgileri” sorgulayan bir sergi sanatseverlerle buluşuyor şu günlerde...

MURAT ÖZTEKİN

Akbank Sanat’ta açılan “Düzenli Delilik” adlı sergi farklı birçok alan ve disiplinden çağdaş sanatçıyı bir araya getiriyor. Küratörlüğünü Prof. Dr. Marcus Graf’ın üstlendiği sergi, entelektüel hegemonyayı sorguluyor ve ziyaretçilerini bilmeme ile bilinmemenin ne manaya geldiği üzerine düşünmeye itiyor.  “Düzenli Delilik”, rasyonalist bilginin yetersizliğini eleştiriyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar açık kalacak sergide; Ana Adamovic , Anna Fasshauer, Basim Magdy, Buğra Erol, Fischli/Weiss, Joseph Beuys, Kerem Ozan Bayraktar, Komet, Lars Breuer, Nasan Tur, Özlem Günyol ve Mustafa Kunt, Robert Barta, Rudolf Reiber, Serhat Kiraz ve Yeşim Uzunöz’ün eserleri yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...