Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü şarkıcı Aydilge hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Ünlü şarkıcı Aydilge hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Aydilge, yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından durumunun iyi olduğunu duyuran popçu, takipçilerinin yüreğine su serpti.

Geçtiğimiz günlerde Halil Sezai ile seslendirdiği "Aşk Yüzünden" şarkısını yayınlayan Aydilge, yüksek ateş ve grip nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

"AŞK YÜZÜNDEN OLDU"

Kendisini merak eden hayranları için sosyal medya hesabından iyi olduğunu ve tedavinin başladığını duyuran Aydilge, ''aşk yüzünden yataklara düştüm'' diyerek takipçileriyle şakalaştı. Şarkısının ya da Halil Sezai'nin bir suçu olmadığını söyleyen Aydilge, "Gribi bana sevgili eşim bulaştırdığı için ''aşk yüzünden'' oldu" açıklamasında bulundu.

SAHNEDE AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Aydilge bir konser sırasında sahneye nişanlısını çağırarak "Gece Uyku Tutmazsa'nın sözü ve müziği bana ait ama kime yazdığımda sanırım yeterince belli olmuştur. O sadece orkestramda keman çalan bir müzisyen değil, aynı zamanda kalbimi de çalan bir prens" demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...