Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında sahneye çıkacak ünlüler belli oldu: Listede yok yok!

Düzenleyen:
O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında sahneye çıkacak ünlüler belli oldu: Listede yok yok!

MAGAZİN Haberleri

Televizyonların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde sahneye çıkacak isimlerle ilgili bilgiler gelmeye başladı. 31 Aralık'ta yayınlanacak olan bölümde Mesut Özil, Müge Anlı ve Eda Ece gibi isimlerin sahneye çıkacağı düşünülüyor.

TV8'in fenomen haline gelmiş müzik yarışması O Ses Türkiye'de yılbaşı özel bölümünün konuklarının kim olacağı bir süredir merakla araştırılıyordu. Söz konusu bölüm için adı geçen isimler netleşmeye başladı. Liste yer alan ünlülerin iismleri seyirciyi şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Mesut Özil, Müge Anlı ve Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı konuk listesi adeta şampiyonlar ligi gibi dedirtti.

ÖZİL VE BELÖZOĞLU SÜRPRİZİ
O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde her yıl olduğu gibi bu sene de ünlü isimler yarışacak. Çekimleri 27 Aralık günü Maltepe Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılacak olan yılbaşı bölümünde Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in de yarışmada performans sergileyeceği ileri sürüldü.

YILIN EN POPÜLER İSİMLERİ SAHNEDE OLACAK!
Öte yandan programında özel bölümünde Müge Anlı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızları Burcu Özberk ve İlhan Şen, Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, Yargı'nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ve Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın sahne alacağı da konuşulanlar arasında.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...