Acun Ilıcalı organize yemek siparişini duydu, adada kıyamet koptu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı organize yemek siparişini duydu, adada kıyamet koptu!

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star'da hiç görülmemiş bir olay yaşandı. Aysu'nun abisi İstanbul'dan organize olup Dominik'e yemek göndermek istedi. Acun Ilıcalı ve ekibi durumu fark edince adada kıyamet koptu.

Survivor All Star'da heyecan tırmanarak devam ederken, programda her bölüm şoke eden anlar yaşanıyor. Yarışmacılarından Aysu'nun abisi İstanbul'dan organize olup Dominik'le bağlantıya geçti ve kardeşine yemek göndermek istedi. Ilıcalı'nın ekibi durumu fark eder etmez ünlü yapımcıya bildirdi.

"DAHA ÖNCE HİÇ BAŞIMIZA GELMEDİ"

Ada konseyini toplayan Acun Ilıcalı organize yemek olayına ilişkin sert konuştu. Ilıcalı konuşmasında "Daha önce hiç başımıza gelmedi bu seferki konu organize bir şekilde arkadaşlar yiyecek temini çabası. Bununla ilgili tabii siz nasıl bir çaba içindeyseniz bizim ekibimizde bu tip olayları engelleme çabası içinde" dedi.

Acun Ilıcalı organize yemek siparişini duydu, adada kıyamet koptu! - 1. Resim

YAKININA YİYECEK YOLLAMAYA ÇALIŞMIŞ

Ilıcalı devamında şu ifadeleri kullandı; "İstanbul'dan organize edilmeye çalışılan bir yiyecek ihlalini öğrenmiş bulunmaktayız. Bir yarışmacımızın yakını Dominik'le bağlantıya geçip artık işi operasyona bağlamış Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına yiyecek yollamaya çalışıyor."

Acun Ilıcalı organize yemek siparişini duydu, adada kıyamet koptu! - 2. Resim

5 ÖDÜLDEN MEN EDİLDİ

Ilıcalı ise "Organize suç bizim için başkadır, soğuk bakacağımız bir konudur. Bu yarışmacımız mavi takımdan Aysu. Aysu'nun abisi herhalde bu olayı iş edinmiş kardeşi aç kalmasın diye böyle bir organizasyonun içine girmiş. Çok sıcak bakmayacağınız bir konu öyle bir bakıyorsun ki anlamıyormuş gibi de yapma yani... Yarışma yapıyoruz film çevirmeye gerek yok. Bundan sonraki 5 ödülden yararlanamayacaksın" dedi. 5 ödülden men edilen Aysu'nun hareketi Acun Ilıcalı'yı daha da rahatsız etti. 

Acun Ilıcalı organize yemek siparişini duydu, adada kıyamet koptu! - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...