CZN Burak yeni tarzını paylaştı, herkesi hayrete düşürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü fenomen CZN Burak, son günlerde zayıflığı ile gündem olmuşken şimdi de saçlarını sıfıra vurdu. Sosyal medyada yeni halini paylaşan fenomen takipçilerini şaşırtarak birçok eleştiri aldı.

CZN Burak lakaplı Burak Özdemir çektiği yemek videolarıyla ünlenerek Instagram'da 54,1 milyon takipçiye ulaştı. Son zamanlarda babası ile yaşadığı problemler ile gündeme gelen ünlü fenomen zon günler geçirdi.

UMRE ZİYARETİNDEN KARELER PAYLAŞTI

Kendini işine vererek zor günleri atlatan CZN Burak verdiği kilolarla da hayranlarını şaşırtmıştı. Son olarak da yeni bir restoran açan fenomen umreye gitti.

CZN Burak sosyal medya hesabından umre ziyaretinde çekindiği fotoğrafları paylaştı. 40 bin beğeni alan umre paylaşımının altına "Allah kabul etsin", "Harika", "Rabbim kabul etsin", "Allah dualarını kabul etsin" gibi yorumlar geldi. 

CZN Burak yeni tarzını paylaştı, herkesi hayrete düşürdü

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

CZN Burak umreye gitmeden önce ise saçlarını sıfıra vurdu. Saçlarını kestirdiği anları takipçileri ile paylaşan ünlü fenomenin hayranları adeta ikiye bölündü. Kimileri yeni tarzını beğenirken, kimileri ise kendisine yakıştırmadı. Hayranlarını yeni tarzı ile şaşırtan CZN Burak'a "Yakışmış, Çok yakışmış, Çok iyisin" gibi yorumlar gelirken bazı takipçileri ise "Sebebi neydi ki?, Ne hale soktun kendini, Niye kestirdin abi? Çok değişti" gibi yorumlar yaptı. 

CZN Burak yeni tarzını paylaştı, herkesi hayrete düşürdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GONCA KENGEROĞLU 19 Ekim 2023 17:06

Hayırlı olsun burak BEY

Sonraki Haber Yükleniyor...