Erkan Pettekaya mahkemelik oldu: “Çok mağdurum”

- Güncelleme:
Erkan Pettekaya mahkemelik oldu: “Çok mağdurum”

MAGAZİN Haberleri

Rol aldığı televizyon dizisinde payına düşen ücreti almadığını ileri süren Erkan Petekkaya, mahkemenin yolunu tuttu. “Çok mağdur oldum” diyen ünlü oyuncunun 12, 13 milyon civarı alacağı olduğu konuşuluyor.

Oynadığı televizyon dizisinde aldığı ücreti ile yurtdışı satışlarından payına düşen yüzde 5’lik ücreti almadığını öne süren ve şirkete dava açan oyuncu Erkan Petekkaya’nın davası görülmeye devam etti. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada davacı Erkan Petekkaya ile avukatı Bülent Höke hazır bulundu. Duruşmada davalı şirketi avukatı temsil etti. Duruşmada beyanda bulunan Erkan Petekkaya, ‘‘Uzun yıllardır uğraşıyoruz bu davayla, çok mağdur oldum. Uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor’’ ifadelerini kullandı.

Erkan Pettekaya mahkemelik oldu: “Çok mağdurum”

“13 MİLYON ALACAĞI VAR”

Mahkeme, bilirkişi raporunu inceleyip beyanda bulunmaları için taraf avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi. Duruşmanın ardından açıklama yapan Petekkaya’nın avukatı Bülent Höke, "Erkan Bey'in yaklaşık 10 milyon civarı bir alacağı var. 2010 yılından beri alacak davalarını açtık, devam ediyor. Bu da davalarından bir tanesi. Süreci takip ediyoruz, sonuçlandığında göreceğiz. 12, 13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim" dedi. Erkan Petekkaya ise basın mensuplarına "Sevgiler, selamlar" diyerek duruşma salonunun önünden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...