Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kara Şövalye filminde canlandırdığı Joker karakteriyle gönüllerde taht kuran ve genç yaşta hayatını kaybeden Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden yeni detayı yönetmen Stephen Gaghan açıkladı. 28 yaşındaki oyuncunun ölmeden önce Blink filminin senaryosunu okurken öldüğünü söyledi.

Dünyaca ünlü oyuncu Heath Ledger, New York'taki evinde aşırı dozda reçeteli ilaç almasının ardından 22 Ocak 2008'de 28 yaşında hayatını kaybetmişti.

ÜNLÜ YÖNETMEN ACI GERÇEĞİ AÇIKLADI

Genç yaşta dünyadan göçüp giderek hayranlarının hüzne boğan yıldız oyuncunun ölümüyle ilgili bilinmeyen detayı yönetmen ve senarist Stephen Gaghan açıkladı. 

Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu - 1. Resim

FİLMİN SENARYOSU YANINDAYDI

O dönem Malcolm Gladwell'in 2005 tarihli kitabı Blink'in uyarlaması üzerinde çalıştığını belirten Gaghan, Ledger'ın bu filmin senaryosu ile yatakta öldüğünü açıkladı.

Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu - 2. Resim

"BENİ ARADILAR"

Gladwell'in Development Hell adlı podcast'inde konuşan Gaghan, "Cesetle birlikte oradaydılar ve senaryomuz onunla birlikte yataktaydı ve senin kitabın komodinin üzerindeydi. Sanırım benim numaram da senaryonun üzerine yazılıydı. Tahmin edebileceğin gibi bu kişiler şoktaydı ve o numarayı aradılar ve bunu neden yaptıklarını bilmiyorum" dedi.

Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu - 3. Resim

"YER AYAKLARIMIN ALTINDAN KAYIP GİTTİ"

Ledger'ın ölüm haberini aldığında o anda hiçbir şey hatırlamadığını ve yerin ayaklarının altından kayıp gittiğini anlatan ünlü yönetmen, "Eşimle birlikte havalimanındaydık, bir yerden bir yere gidiyorduk ve kelimenin tam anlamıyla yere yığıldım, daha önce ya da o zamandan sonra bu başıma hiç gelmedi. Ayaklarım altımdan kayıp gitti. Resmen öylece oturdum çünkü 'Ne, ne?' diye kalmıştım. Eşimin yüzünü hatırlıyorum ve benim sadece nutkum tutulmuştu. Sadece dinledim, dinledim ve dinledim. Gerçekten ama gerçekten çok üzücüydü. Ve hâlâ da üzücü" ifadelerini kullandı.

Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu - 4. Resim

Heath Ledger'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı! Cansız bedeninin yanında bulundu - 5. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...